Social dining

Mange fordele ved den sociale fadservering.

  1. Det styrker fællesskabet.

    Den sociale fadservering skaber noget at være fælles om. Alle spiser det samme, rækker tallerkner rundt og kan tale om, hvordan de forskellige retter smager.

  2. Det giver en afslappet stemning.

    Det er nemmere at sidde og slappe af. Der er mere ro over måltidet, fordi det hele glider lidt lettere, når de forskellige fade ryger frem og tilbage over bordet.

  3. Du er i trygge hænder.

    Du får en menu med mange små retter, der er sammensat af restauranten, så det hele passer sammen. Du kan bare læne dig tilbage og nyde måltidet.

Maden serveres typisk på små fade, brætter eller i skåle. Ideen er at gæsterne sender fadene rundt mellem sig og selv tager på sin tallerken.

Konceptet fungerer rigtigt fint til fester, fødselsdage, aftener med venner og familien, firmaarrangementer mm.

Hvis du ikke har prøvet det endnu, så tøv ikke med at kaste dig ud i det. Vi står klar og har fokus på den sociale og velsmagende madoplevelse- det kan kun blive godt!